uppdat.

bara en uppdatering innan jag går och lägger mig : )
har sett på *miss secret agent* med mamma och ätit kanelbulle! gottgott;) sen har jag pratat med kusinen på msn om våran sjuka farfar! :( han har fått flytta från farmor nu till nått hem för pensionärer så jag känner att jag bör gå och hälsa på farmor på måndag. vi ska ju till jokkmokks marknad med skolan men jag skiter i marknaden och tar med mig linn till farmor :) usch, tycker så synd om henne. dom har varit gifta så länge och nu så måste farfar flytta :( jag tror att jag köper något till farmor från marknaden så hon kanske blir lite gladare =)
imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får se om jag orkar fara och se på hockey.. annars tar jag mig ändå ingenstans eftersom mami och bröderna blir på hockeyn hela dagen.. om jag inte far på hockeyn så ligger jag hemma och ser film hela dagen:)
nu ska jag gå och sussa för jag är jävligt trött. var uppe till typ halv fyra och steg upp klockan nio :O



se denna film ;)

god natt och sov gott!
puss/hk


hejsvejs;) haha

igår var jag i skolan och sen for jag hem och packade och sen for jag till älvsbyn:) sov där från igår till idag, det var dock inte så kul där som jag hade trott. menmen, får ju ändå fara till göteborg;) haha, det var typ bara roligt på kvällen, typ alla vakade men jag orkade it så jag gick och sov typ halv fyra ;) vi steg upp typ halv tio, då gjorde vi massa och sen åt vi lunch och sen for vi typ hem :p
packade upp då jag kom hem och sen satte jag mig här :) ska snart gå och skriva lite so tror jag, har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, någon som vill hitta på någonting?=) ska ladda hem twilight sen;) den är jävligt bra:)




puss/hk

heey;)

har inte haft tid att blogga på ett tag;) i måndags var jag i alla fall med johanna och erik :) for dit efter skolan och sen for vi och åt på thai garden:) efter att vi hade ätit så for vi på ledarutbildningen;) hahah, vi kom typ helt försent! for hem och sov sen;) på tisdagen var jag i skolan, sen for jag hem och sen for jag på träning direkt :) sen for jag hem och skulle plugga men tött som jag var så somnade jag i soffan!:O igår var jag i skolan och sen for jag på stan och fyllde på mobilen ;) sen for jag hem och pluggade.. var godissugen så jag gick en sväng till konsum och köpte polly ;) haha.. pluggade hela kvällen, eller egentligen inte. svarade bara på studieuppgifterna. läste inte ens igenom det :o hahah..
idag var jag på skolan, vi hade prov och jag kunde åssit! får göra om det på onsdag;) haha, dålig planering av mig så jag får skylla mig själv.. efter skolan var jag på stan med johanna och erik=) vi åt lunch på subland och innan jag kom så hade dom varit och köpt världens sötaste babykläder!:D sen for erik och handlade och då gick jag och johanna till en frissa där jag klepp mig.. det blev jävligt fult så säg inget annat! hahha. sen for jag på badminton direkt och sen for jag hem=) sitter just nu och dricker chai-thé och lyssnar på the killers! imorgon ska jag till älvsbyn på nå grejjs till på lördag:)
nu ska jag gå och plugga spanskaglosor. puss!

hejhej:)

Idag råkade jag försova mig till klockan 11 och vi hade samling halv tolv:o men det är typ nå fel på min väckarklocka, haha:) hade två matcher idag, först mot kiruna och sen mot clemensnäs=) vi vann mot kiruna med typ 5-3 och resultatet mot clemensnäs tycker jag att vi inte behöver gå in på;) haha. efter den sista matchen kom mamma och hämtade mig sen var jag tvungen att fara till kvarnvallen och se klart matchen där och sen for vi och köpte mat på max och sen for vi hem;) när vi var hemma åt vi och sen satte jag mig här:)
lyssnar just nu på the killers och äter lite godis:)
imorgon är det skola och sen måste jag plugga. har no-prov på torsdag :s ååh, jag hatar fan skolan!
jag hatar även telia. jag var dit och beställde en telefon på söndagen sammma vecka som julafton var och då sa dom att det skulle ta typ en vecka tills den kom och att dom skulle ringa då den var här. och dom har fan inte ringt än!:O får typ damp på dom, hehe. nu ska jag gå och läsa igenom kapitlet i no och sen ska jag se film :)


det här är mobilen som jag väntar på!

puss/hk

hello ;) haha

har inte bloggat på ett tag, kan berätta vad jag har gjort=)
jag tror jag bloggade i onsdags sist så jag börjar med torsdagen;) jag var i skolan, sen for jag hem och sen typ vid sex så for jag och spelade badminton med linn, robin och mattias:) haha, vi ägde ut dom;) dom vann bara för att dom hade tur!:D hahaha, sen for jag hem, duschade och såg tv=) på fredagen var jag på skolan, sen var det hem direkt och sen träning:) och det var inte min dag då kan jag ju säga! allt gick som skit på träningen :s aah, sen for jag direkt till linn och duschade där och sen for vi på fest ;) haha, eller fest och fest vet jag väl inte,, det sög där, hehe. ringde björn så han kom och hämtade mig kring tolv tror jag=) var jävligt trött, jag somnade typ direkt då jag kom hem ;)
idag har jag varit hemma på morgonen och sen skjutsade mamma(som har typ 40-graders feber) mig till johanna:) jag har varit med johanna hela dagen:) for först till hennes och eriks lägenhet=) det var tänkt att jag och johanna skulle på stan men när jag kom dit så orkade vi inte, haha. erik var på träning och när han kom hem så for vi på 9-årskalas hos johannas mamma:) där åt vi tårta och hade trevligt=) haha, sen for jag, johanna, erik och tashmina(födelsedagsbarnet) till kvantum för dom behövde handla hem lite mat, sen gick vi till lägenheten med maten och sen for vi tillbaka till johannas mamma för att äta tacos:) det var jävlig gott;) sen fíxade vi oss och for på fest=) men eftesom jag ska upp tidigt imorgon för att spela match så kom mamma och hämtade mig typ elva eller nå:) 
då jag kom hem så satte jag mig hära med en kopp chai thé, bra musik och tittade på en massa bilder från i somras=)
jag vill tillbaka till england så himla mycket!! allt var så fint:) 
nu ska jag se på Mamma Mia för typ hundrande gången. haha! men bara för att man blir så glad av den, det suger dock att man får gå med massa abba-låtar i hjärnan typ en vecka, men ändå;) 




shit vad jag vill tillbaka till england! ser det inte härligt ut?=)

puss/hk

hejhej:)

sitter nu mätt i magen av pastan och ser på my super sweet 16. och det är ett helt sjukt program! dom kryddar så himla mycket för att dom ska få sitt drömparty typ, och sen så måste föräldrarna betala allt.. får hon inte det hon vill ha så blir hon sur och börjar grina. men det är ändå kul att se, haha ;) och nu fick hon fan två bilar! dom kryddar så mycket!

idag har jag bara varit på skolan och sen fikade jag med erika,emelie,josse och lollo på stan:) sen for jag hem och har it gjort nå! snart ska jag kanske gå och plugga, har prov nästa torsdag men den här gången ska jag börja plugga i tid;)
jag är egenligen jäkligt sugen på att fara till strömlida och åka madrass! hahah! det var jävligt kul då vi gjorde det i måndags!;) om någon har lust att följa så ring! hehe

nu börjar the hills och jag har svårt för att koncentrera mig på att skriva och se på tv samtidigt 

bara en liten bild på mina tjejer som jag var på språkresa med i england i sommar:) puss saknar er<3





puss/hk

tjenis;)

Idag har jag varit i Kiruna på sammandrag. vi for typ 06.00 ;o tänk att jag steg upp innan det, haha.. vi vann iaf mot kiruna med 2-1. tanja och marre gjorde mål;) och sen förlorade vi mot skellefteå med 4-1, då gjorde nån kille som vi hade lånat in mål;) kom hem för typ en timme sen och trött är jag! hahaha.. igår var jag på skolan, sen stressade jag hem för att fara på träning och efter det for jag direkt till linn och åt middag där med tjejerna:) efter det for vi till stan och såg på film=) haha, den sög.. eller jag fatta it så mycke. for hem typ tio och somnade elva:)
och förresten! idag har jag ätit middag med en kändis;) sångaren i rednex:) haha, det är typ tanjas mammas kusin eller nå;) han var skitrolig! typ pratade om fittor och kukar hela tiden, hehe..
imorgon ska jag plugga lite och sen ska jag vara med folk:)
nu ska jag


tjosan;)

idag har jag varit på skolan. det gick bättre än väntat på proven:) efter att jag slutat for jag på stan med linn;) jag hittade ett par jeansleggings efter allt sökande;) linn köpte typ  fem tröjor=) jag for hem typ halv sex, då pluggade jag lite engelska och sen har jag sett tv åde:) hade tänkt fara och se hockey men jag orkade inte:p nu ska jag se på tv och sen ska jag plugga lite mer engelska;)
puss babes;) haha

haloooooo:)

haha, nu ska jag försöka hålla den här uppdaterad nú när vi har fått internet i den nya lägenheten=)
idag var vi på backa och på gymnasieinformation=) man fick gå och se om två linjer, först såg jag bf och sen gick jag, anna och linn och såg industri:D hahahahaha! sen for jag hem och pluggade.. jag har två jävla prov imorgon:s men jag känner att jag kan det mesta=) imorgon ska jag till skolan och sen vet jag inte:P ska gå och läsa igenom det vi har prov på nu och sen ska jag sova=)
puss snyggingar;) haha

uppdatering dirrr!;) hahaha

hahahahahahhahaha, fan vad längesen jag uppdaterade! :O jag orkar it skriva mkt nu, ska sova snart för jag måste vända på dygnet innan skolan börjar.. är btw i jokkmokk nu:) det är kallt här! och jag smsar med johanna som vill att jag ska komma och sova där för hon är tydligen rädd för monster xD hahaha, ska gå och duscha nu, heråååå

RSS 2.0