Wish there was a way that I could make you understand

Har varit på skolan idag:) slutade efter lunch, då for jag, lollo och emelie till stan=) gick typ runt lite och sen träffade vi linn som ville ha mat på subland så då gick vi dit så hon och lollo fick äta;) sen kom simon dit så då gick jag, lollo och emelie;) sen for emelie hem så då gick jag och lollo till christinaskolan och träffade josse mfl. vi satt där från typ ett till fyra hahah, då kom björn och daniel och hämtade mig, josse och lollo. då for vi förbi stan en sväng och sen hem till josse:) var där till halv sju då daniel och björn hämtade mig:) när jag kom hem såg jag tv och sen satte jag mig här:)
imorgon slutar vi efter lunch=) då ska jag på stan ett tag med emelie, josse och lollo=) vi ska handla lite till kvällen och sen ska vi hem till josse:)
nu ska jag packa till imorgon och sen sova:)

puss/hk

usch för vädret!!

Idag har det varit en jävligt slapp dag:) har sett bio från nio på morgonen till elva typ, då for vi till skolan och där hade jag mitt engelskaspeech och sen slutade vi. Då for vi in till stan och såg prisutdelningen och den andra gruppen i min klass vann 10 000:) grattis till dom;) sen gick jag, josse och lollo till christinaskolan där josse hämtade sin väska och sen for jag och josse tillbaka till stan och gick med hennes mamma=) Sen skjutsade dom hem mig och när jag kom hem så ringde r och m och sa att dom var påväg till stan för att ge mig pengar så då slängde jag i mig maten och sen cyklade jag till stan igen, haha. träffade dom och josse i badhusparken. r och m for direkt för dom åkte bil så då stannade jag och josse kvar där ett tag:) sen cyklade vi till big boy och delade på en stripsmeny, satt där ett tag och sen cyklade jag hem:) kom hem typ tio, och nu fryser jag jävligt mycket, typ skakar + att jag mår illa, jag vill it bli sjuk!
nu ska jag krypa ner i sängen och se om jag får tillbaka min kroppsvärme, haha

puss/hk

Hey, I´m your biggest fan

somnade ganska sent inatt, haha. jag låg och tänkte på ganska mycket och klockan hann bli tio över tre innan jag somnade. men då sov jag gott resten av natten=) idag ska vi på bio med skolan, vi ska se filmer som olika klasser har gjort i åk.9. jag längtar inte till våran film, kommer bli jävligt pinsamt!!
shit, min buss går 20 i nio och jag sitter här i handduk och blött hår!

puss/hk


jag har en egen lärare!

Nu är jag äntligen klar med mitt speech:) jag har typ en egen privat lärare. haha, Oli är en kille som är typ 30 år som jag hade som lärare när jag var i england på språkresa och nu hade jag tur att han var inne på msn. Han har tittat igenom mitt speech noga och rättat några slarvfel som jag hade. Han är så himla snäll Oli:) egentligen heter han oliver men han kallas för oli;)
och jag som hade tänkt hinna duscha, får göra det imorgon på morgonen ist:) har "sovmorgon" till 20 i nio då vi ska träffas i stan för att se bio, eller vi ska typ se filmerna som vi har gjort:S och det är på biotrean och det kommer typ vara flera skolor där, PINSAMT!
jaja, nu ska jag sova.

puss/hk

life is good!

Igår var jag, josse,matte,robin,lollo och emelie och såg innebandy. det var österrike mot sverige, matchen slutade 5-5:) när den var klar så for vi till sunes där matte åt. Sen kom emelies mamma och hämtade henne, då började jag, josse och lollo gå mot badhusparken och sen kom matte och robin på moppen. haha, när vi kom dit så for lollo hem och jag josse, robin och matte stannade i badhusparken och lekte:D haha, sen for alla hem till sig. När jag kom hem såg jag tv hela kvällen och sen somnade jag.
Idag har jag varit på skolan, seg dag men ändå slapp=) vi hade nationella i spanska sista lektionen och det gick ju då inte bra! sen hann jag och lollo inte med bussen. det var tänkt att vi skulle fara in till stan och träffa josse där. men då for lollo hem ist och jag tog bussen från stepin till johanna och erik:) vi gjorde inte så mycket, kring fem cyklade vi till stan i typ ösregn:S inte kul alls, erik skjutsade mig på sin cykel och jag blev helt smutsig hela ryggen! haha, jag köpte ett vitt tublinne på gina och johanna köpte typ en tröja och nå mer:) kvart i sju gick vi till ledarutbildningen, eller. det var typ nå talanggrejjs. hahahahahah! jag anna och anna sjöng så jävla vackert :D  vi kom trea;) sen typ gjorde vi it så mycket och sen for vi hem:) kom hem för en timme sen typ. imorgon har jag speech på engelskan och jag har inte ens börjat skriva på det, så jag ska göra det nu!

puss/hk


All of our memories, so close to me, just fade away

Idag har jag inte gjort så mycket alls. suttit vid datorn, sett film och gjort klart min powerpoint som jag ska ha till mitt speech=) kring fyra började jag fixa mig och sen vid kvart över sex började jag CYKLA till munksund hem till Erika. Det var trevligt där:) Först åt vi en supergod tacogratäng, sen chokladpaj. Sen kom det några hortlaxkillar på besök ett tag. Vi satt och pratade åde, sen kom matte och robin dit:) Vi var på munksundsskolan och gjorde it så mycket, satt bara och frös. haha, sen gick vi tillbaka till Erika och spelade kort och såg på tv:) Kom hem för en halvtimme sen typ=) Imorgon kanske jag ska fara och se innebandy med robin, matte och josefin=)
Ska gå och tvätta bort sminket åde snart, sen ska jag sova:)

puss/hk


fuuuun!!

Kom hem vid ett:) Det har varit en rolig kväll med mycket skratt och fylla, hehe. jag syftar på en viss person som vet vem det är;) haha. imorgon ska jag till erika för hon ska ha sweet 16, haha:) det blir säkert trevligt. nu väntar sängen på mig!

puss/hk

bilder från lovet :)


norrmän:p haha, michael och mads

i like it!

haha, cool-Linn i fjällen;)


haha, vi fick hur mycket dricka som vi ville:)

hahahahah! coolt ens

jävligt god mat!;);)

haha, söta Wilma och Klara som sjöng på afterskin:)

puss/hk

tiden går fort!

har varit på skolan idag. min muntliga redovisning i so barkade totalt! fyfan. har aldrig haft en så dålig redovisning. veckan har gått jävligt fort! det känns som att det nyss var tisdag och vi hade idrott. och nu är det fredag. Och slapp vecka har det varit också känns det som. Jag är fortfarande sur över det som hände imorse. haha. Jag hade mina nya Fred Perry skor på mig. När jag ska gå till bussen så går jag vanliga vägen genom skogen, som typ knappt är en skog. den är kanske 5 meter bred. haha, men iaf så går jag där också vid diket är det massa vatten, också går jag på snön och se sjunker jag med vänstra foten och får jävla äckelvatten upp ovanför fotknölarna. det var inte kul. när jag kom till skolan så ringde jag till matilda och sa att hon skulle ta med sig sockar åt mig. haha. skon är fortfarande lite blöt.
Ikväll ska jag till hortlax, haha. vet dock inte vem jag ska fara dit med, asså åka i bilen med, betala in mig med osv. men jag kommer ändå träffa massa andra som jag vet ska dit när jag väl är där:) ska duscha nu

puss/hk

It's such a shame for us to part, no one ever said it would be this hard.

Idag har jag varit på skolan. Vi hade nationella i matte på morgonen, det gick inte alls bra! Sen var det so där jag skulle ha redovisning men Ellis tog så länge så jag hann inte:p men jag ska göra det imorgon istället;) Sen hade vi slapp matte där vi fick göra vad vi ville. hehe. jag tänker it säga vad vi gjorde men pinsamt var det!! sen hade vi lunch och sen no. Ganska slapp dag idag också;) Efter skolan tog jag bussen till stan där jag mötte Emelie och Louice:) dom hade åkt moppe till stan. Vi gick runt på massa affärer och provade kläder men det blev inget fynd för mig idag. Eller jo, jag köpte ett par skor:) svarta Fred Perry från scorett. Jag tog bussen hem kring halv fyra och när jag kom hem så åt jag och packade och sen for jag på träning:) Haha, har helt ont i armen, kan ju bero på att jag inte har tränat badminton på typ två veckor.. När jag kom hem duschade jag och sen satte jag mig här;)
Nu ska jag gå och träna lite på redovisningen och sen ska jag plugga engelskaglosor.

puss/hk

slapp vecka? ohja.

Har nyss ätit en supergod middag som bestod av potatis och någon skinkgryta:) Idag har jag varit på skolan, slapp dag idag också! haha. hade fria val hela dagen och hk kring lunch:) Vi gjorde kladdkaka och min, lollo och alles blev lätt bäst, snyggast och vackrast!;) slutade halv två, då satt jag kvar med matilda till två och sen tog jag bussen hem:) När jag kom hem somnade jag i soffan och vaknade nu innan vi skulle äta;)
Oj shit, jag som bara skulle sitta vid datorn i tio minuter, nu har det blivit en halvtimme!:O
ska springa till konsum och köpa nå gott till pluggandet och sen ska jag sätta mig ute i solen och plugga!

puss/hk

It´s deleted now, so get over it

Har varit på skolan idag, slapp dag idag också;) först idrott där vi hade redskap:) haha, sen matte där vi bara pratade om nationella, sen spanska där vi håller på med teater, sen hade vi hål idag också;) Då tog jag, anna och lollo moppen in till stan och köpte mat på subland:) haha, denna vecka är nog våran klass mest onyttiga vecka;) Subland två dagar i rad! haha, vi satt på vårat tak på skolan och åt maten:) Sen hade vi engelska där jag och anna var supereffektiva!:) Sen slutade vi. Då gick jag ner till stepin och tog bussen hem därifrån:) när jag kom hem somnade jag i soffan och sov i två timmar vilket var hur skönt som helst!:) Sen har jag ätit god mat till middag, lax och potatis:)
Ska gå och göra no nu så jag har gjort bort det;) missa inte desperate housewives ikväll klockan nio! :D

puss/hk


I saw your face in a dream last night

Har varit i skolan idag:) slapp dag:O först mentor, sen so, svenska, lunch, 2,5 timmes hål, musik och språk;) På lunchen tog jag och Anna moppen in till stan och köpte mat till några i klassen från subland:) For till stan med Lollo efter att vi hde slutat och i stan träffade vi Josse:) Vi gick och fikade på kvartersbageriet och sen gick vi på stale! HAHAHA, vi passar verkligen inte in där, men vi gick in av en anledning som jag inte tänker berätta;) utanför djuraffären stod det på en skylt: Hästgodis i lösvikt. Jag och Josse höll på att skratta ihjäl oss men Lollo tyckte inte att det var ett dugg kul. Jag tog bussen hem vi fem och när jag kom hem satt jag vid datorn och sen 20 över sex tog jag bussen till stan igen och for på ledarutbildningen;) Johanna hade med sig nioåringen idag;) haha, jävligt speedad tjej, hon kan aldrig sitta still :)
Kom hem för en timme sen;) Ska skriva lite so nu och sen ska jag sova:) pratar förresten med en av norrmännen på msn nu, han heter michael:p hahah, han är trög precis som en norrman;) jag fattar dock inte så mycket av vad han skriver:p

puss/hk

snabb uppdatering;)

Under påsklovet så har jag varit med Linn och hennes pappa i Björkliden och åkt massor med skidor!:) :) Vädret har varit great och humöret på topp;) haha, jag har också märkt lite udda saker med Linn. haha, hon vill hela tiden se på barnprogram(tvn stod på disney chanel hela dagen, även då vi var högst uppe på fjället med skidor under fötterna) , hon säger att duschkräm bara är ett påhitt som inte behövs, och hon är pissnödig jävlat 24/7. hahah! Vi har mest åkt skidor hela dagarna, ätit god mat och varit på after ski;) hahah, det var roligast igårkväll kring tolv då vi träffade några norskar i baren. dom sa själva att norrmän är dumma i huvet :) haha
nu ska jag gå och fixa glass och sen se på wipe out;) bilder kommer senare:)

puss/hk


I just wanted to make you feel good, just wanted you near

Har inte haft tid för att blogga, eller egentligen så har jag inte orkat haha. Det var jättekul att få träffa Sofi:) har saknat henne massor, min bästa Sofi. Vi var hemma hos Pibbe först, dom åt och sen gick jag och Sofi hem till henne. Sen kom Oliver och Zandra ett tag:) Vi gjorde inte så mycket, sen for Oliver och Zandra hem och sen gick jag också hem. Gick med Sofi en bit eftersom hon skulle tillbaka till Pibbe=) Somnade när jag kom hem;)
I söndags var vi ute med skotern:) Inte lika bra väder som i lördags dock, men det funkade:) Vi stekte älgkött som var supergott! Sen for vi hem kring tre:) När vi kom hem så duschade jag och sen packade jag min väska. Bussen hem till Piteå gick klockan fem. Jag tycker att det är så tråkigt att åka buss då man åker själv. Det finns ingen att prata med och vägen känns därför dubbelt så lång. När jag kom hem så packade jag upp och satt vid datorn och sen somnade jag:)
Idag vaknade jag kring tio. Har suttit vid datorn, sett tv och latat mig hela dagen haha=) For till Ica med mamma och där träffade vi Linn och hennes mamma, jag och Linn köpte massa gott som vi ska ha med oss till Björkliden imorgon!;) Vi ska vara där i fem dagar och det finns ingen dator där så jag kommer inte vara inne på msn eller blogga nå. Vi ska åka slalom och ha allmänt roligt:) Vi far klockan nio imorgon till Luleå, sen går tåget kring tio:) Vet inte riktigt när vi är framme i Björkliden, Kring lunch tror jag haha=)
Nu måste jag gå och packa klart min resväska så blir det inte lika stressigt imorgon!

Puss/hk

ojoj, javisst. vad tänker ni på? hahahah

orkade inte blogga nå igår. Det var iaf jättetrevlgt hos Josefin!:) Det var jag, Linn, Erika, Emelie och Josse som åt middag. Det blev hembakad pizza igen;) sen kring sju kom Louice och Gabbe. Vi spelade spel, pratade och ringde massa samtal;) hahahahah. OJOJ, OJ. ;)  vid tolv kom Erik och hämtade mig:) Somnade då jag kom hem.
Igår vaknade jag typ vid tio. Då packade jag och gjorde massa, klockan tolv satte jag, Björn, Amanda och Erik oss i bilen och for till Jokkmokk. Vi släppte av Erik på kallax i Luleå. Sen hämtade vi upp Mattias och hans tjej på busstationen och sen for vi och åt på donken. Vi var framme i Jokkmokk kring tre. Var hemma hela kvällen.
Idag har jag, Björn, Amandra och pappa varit ute med skotrarna:) Vi for till nån sjö där vi fiskade och solade;) tror att jag fick lite färg idag:) hahaa, jag fick en fisk också;-)
 kom typ nyss hem, ska gå och duscha nu och sen ska jag ringa Sofi:)

puss/hk


I know that you can do it, please try!

Slapp dag idag!:) "sovmorgon" till kvart nio, då började jag med noprovet. sen tio över nio skulle vi vara i sporthallen där det var påskrace:D de som hade anmält sig från min klass var martin, anton, ellis och jenny:) haha, dom var utklädda till "Wipe Out". haha. och tro det eller ej! Men vi vann hela racet!;) våran klass fick två kilo godis:D när vi kom till klassrummet började vi mumsa på godiset och sen fortsatte jag med provet. allt gick åt helvete! haha. slutade 20 över elva. då for jag hem till linn:) Vi har sett på Rädda Willy som var på femman, älskar typ den filmen, haha. sen har vi typ it gjort så myche.
Sitter just nu och dunkar michael jackson och linn håller på att sminka sig, vi ska till Josefin på middag ikväll och vi ska vara där halv fem. men eftersom linn är så seg så börjar hon i god tid;) haha.
nu ska jag gå och se hur det går för henne.

puss/hk


I will trust in you and I will not be afraid

har inte gjort mycket alls idag, varit i skolan. slapp dag:) efter att jag hade slutat for jag in till stan och mötte linn. vi gick runt lite, sen fikade vi på nodo=) satt där i nån timme kanske;) haha, sen kom erika och emelie, erika skulle fixa nå på skolan på biblioteket så vi följde med henne dit:) sen tog jag bussen hem kring halv fem=) när jag kom hem så somnade jag i soffan i en kvar typ, haha. sen var det mat, tacogratäng!!!:)) sen träning halv sju. när jag kom hem duschade jag, sen har jag sett hockey. Färjestad kan dö, HV SKA DET VARA!=) haha, det sög dock att dom förlorade.......
ska gå och göra oboy och mackor nu;)

puss/hk

Alla älskar lyckan, lyckan älska bara få

har äntligen sålt klart alla kak/godisburkar för spanskan nu! fett skönt. jag längtar så mycket till resan! idag berättade våran spanskalärare att hon är gravid, men vi hade redan märkt det på ett eller annat sätt ;-) imorgon är det skola, efter
att vi har slutat så ska jag och Linn fara ner till Munksund och simma på badhuset:)
har ingenting att göra just nu, får inte se desperate housewives eftersom mamma,daniel och erik ser på hockey. jag hatar att titta på hockey när det är på tv. eller, det beror på vilka lag det är. haha.
nu ska jag gå och duscha och sen ska jag göra varm choklad och mackor=)

puss/hk

uppdatering;)

har inte bloggat på ett tag bara för att jag har varit lat:) eller, jag började skriva på söndagen, sen klantade jag till mig så allt försvann, haha. men iaf, i söndags var jag och linn och spelade badminton:) haha, det var den gången som jag var ut på hela dagen;) sen igår var det skola, sen hem och plugga. Klockan sju for jag iväg för jag trodde att det var ledarutbildning, men inte det. Vi sjöng singstar hela kvällen ist=) När jag kom hem kring tiotiden så tänkte jag lägga mig i sängen och plugga no, men jag somnade! haha, som vanligt då typ:) har varit i skolan idag, hade noprov. det gick skitdåligt! orkar it skola nå mer. kom hem för 45 minuter sen, satte mig här direkt=)
ska ta en power nap snart:) sen är det mat, lasagne!!:)) sen ut och sälja jävla kakburkar för spanskan vilket är mindre kul.....

puss/hk

.

har varit hemma hela dagen.det blev inge barvaktande ikväll. har varit hemma hela kvällen också, skönt var det:) har sett på wild child, suttit vid datorn och sett lite tv=) jag orkade it se miracle, för wild child slutade när det redan hade gått typ 20 min av miracle. men har ändå sett den förut:)
ska göra thé och mackor nu

puss/hk

missa inte!

missa inte miracle ikväll 22.25 på kanal fem! bra film!:)





haha, har inte gått från datorn än, men nu ska jag gå!:)

puss/hk

I think it's a miracle

vaknade för två timmar sen typ och jag har inte vaknat riktigt än, haha. satte mig vid datorn direkt. ikväll kanske jag skulle vara barnvakt med Johanna åt Tashmina och Rofina:)haha,jag hade skitroligt igår!:)
nu ska jag äta frukost, haha. jag glömde äta middag igår, sen när vi var på sunes så ville jag it ha nån mat ändå, så jag får väl skylla mig själv att jag är så hungrig som jag är nu;)

puss/hk

it´s brilliant, right?

Har kommit hem för 20 minuter sedan typ. Det började med att jag missade bussen för att jag stod på fel sida av vägen, haha. så då började jag gå till stan, mötte Erik utanför Norrmalmia. Vi gick till ica kvantum och köpte sprite, mineralvatten och piggelin som Johanna hade beställt. När vi handlat klart så kom Johan till ica så då gick vi hem till lägenheten. Sen kom även Martin och Gustav. De såg på tv medan jag sminkade mig som jag inte hann göra innan bussen skulle gå, haha. Sen spelade vi kort och sånt. Kring tio gick jag, Johanna och Gustav till norrmalmia där det var disco. Vi satt utanför på några stolar i två timmar typ, haha. Sen frågade vi en tjej om vi fick gå in gratis eftersom det skulle sluta om typ en timme och det fick vi:) Vi satt typ bara i sofforna. Klockan ett när det slutade så gick Johanna och Daniel (tror jag han hette) haha, till Sunes och sa inget om att dom skulle gå till mig, så jag gick till Sunes och mötte dom där. Efter att dom hade ätit så följde dom mig en bit hem och när jag kom hem så tog jag på mig myskläder och täcket och satte mig här:) det var en riktigt trevlig kväll:) tack alla för att ni gjorde min kväll:)
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket åde och sedan gå och lägga mig!

puss/hk

Words are just symbols for things.

Har varit i skolan idag:) Det gick väl hyfsat på både spanskan och son. Det hade dock kunnat gå bättre. slutade 14.40, klockan tre tog jag bussen till stan. gick på vila och kollade på jeanslegging, jag hade tänkt byta ut mina ljusblåa som jag köpte på tjejkvällen till ett par gråa, men dom var fula så det blev inget byte. kom hem vid fyra typ, då satte jag mig vid datorn och har suttit till nu.
nu ser jag att tiden har gått för fort! måste gå och duscha och fixa mig, ska till johanna sen:)

puss/hk

plugg+tjejkväll

Har varit på skolan idag. Vi hade badminton på morgonen, sen so, matte, lunch och no där vi hade labbprov. det gick ändå bra för mig och emelie:) men det gick dock inte så bra för mig att skriva rapporten, blandade typ ihop allt till en enda sörja. haha. aja, får se hur det går:) sen tog jag sällskap med anna ner till stepin eftersom  hon skulle träna och jag skulle ta bussen därifrån. när jag kom hem så garnerade jag daniels tårta och när jag höll på med det så kom erik och daniel hem från kallax. sen satte jag mig med en räkmacka och oboy och läste ut spanska boken. sen åt vi smörgåstårta till middag och gräddtårta till efterrätt!=) sen lånade jag eriks dator och läste lite på internet om kubakrisen som jag ska skriva reflektioner om imorgon. klockan åtta så ringde johanna och undrade om jag skulle till stan och gå på tjejkväll. så jag for dit och mötte henne, erik och tashmina på kvartersbageriet. dom fikade men inte jag eftersom vi hade fikat hemma:) sen gick vi runt lite, lämnade tillbaka en klänning på gina tricot. köpte ist ett par jeanslegging på vila:) johanna köpte typ skor, jeanslegging, en tröja och massa mer. haha, den kvinnan kan fan inte spara pengar. fick skjuts hem klockan tio, då jag kom hem satte jag mig här och skulle skriva om spanskaboken men fastnade för annat. imorgon ska louice och linn sova hos mig:) vi ska på fest hos johanna;) haha, i deras lilla etta:) men vi skulle inte vara så många.
nu ska jag fan i mig skriva klart om boken och sen måste jag läsa TVÅ kapitel i so om jävla mellankrigstiden eller nå. fan.dö jävla helvetes skola!

puss/hk

Jag behöver inte dig, du är som luft för mig

pluggandet gick inte så bra. har sökt lite fakta om Cubakrisen på internet. ska ha redovisning om det på måndag. det känns som att jag kan det mesta i kemin. nu ska jag gå och läsa ut spanskaboken som jag ska berätta om på fredag, haha:) den suger, fattar typ ingenting. imorgon har vi badminton på morgonen;) jag är taggad till tusen! haha:) ikväll ska jag också börja läsa Bakom stängda dörrar som är en roman baserad på en sann historia, den handlar typ om en pappa som våldtar sin 14-åriga dotter :( usch så hemskt, men johanna har då sagt att den är bra.

puss/hk

In fact, I'll feel a whole lot better.

har varit i skolan idag. det var fria val hela dagen(som vanligt på onsdagar), jag började första lektionen med att jobba med kemin. var inte det minsta fokuserad. haha, sen hade vi 40 minuter rast. sen hk, där vi bakade bröd:) slutade efter det. då gick jag hem till linn, var där 20 minuter och sen for vi in till stan=) vi for till chirstinaskolan och hälsade på lite, haha. sen gick vi till stan och sen tillbaka till christina. haha, då satt vi där och pratade med massa folk=) sen gick vi tillbaka till stan. gick runt i gallerian och sen fikade vi på nodo. sen tog jag bussen hem kring halv fem. jag kom hem med lite underkläder och inget mer:) linn köpte jeansleggings, en tröja och underkläder. satte mig med kemin direkt då jag kom hem och sen har jag gjort lite so. har nyss ätit en hamburgare till middag,och det var inte gott! var inte alls sugen på hamburgare. nu står mamma i köket och bakar en smörgåstårta!:) Daniel fyller 20 imorgon och han skulle tydligen ha en smörgåstårta och en vanlig gräddtårta. haha. erik kommer också hem imorgon. ååh, det känns som att det är massor imorgon! först kemiprov, sen träning, sen tjejkväll på stan som jag tydligen inte får fara på för mamma eftersom vi ska fira daniel och för att erik ska till jokkmokk på fredagmorgon. och sen måste jag ändå plugga typ hela kvällen.
nu ska jag gå och göra klart sofrågorna och sen läsa om elektrolyser i kemin.

puss/hk

RSS 2.0