lång dag idag!

har varit i skolan idag, seg dag. vi slutade 13.40. men då stannade vi kvar och gjorde svenska nationella och sen så var vi tvugna att göra klart filmen, så vi for hem kring sex!:o då for jag till stan och mötte johanna och erik:) vi gick runt, sen gick vi på ica och köpte gott till pluggandet:) sen gick vi hem till dom. vi tände ljus och åt gott och pluggade:) det gick ganska bra för mig, kanske för att erik sa svaren på allt?;) haha, sen så myste vi bara och sen for jag hem kring halv elva=) har suttit vid datorn sen jag kom hem=) imorgon är det en slapp dag:) fria val hela dagen+ att vi slutar efter lunch:) då ska jag på stan med linn tror jag? och sen måste jag hem och plugga. men det känns som att jag kan allt i kemin, men jag får väl repetera det:)
nu håller jag på att somna! sängen kallar! haha

puss/hk

Beyond the door there's peace I'm sure.

idag så råkade jag försova mig! haha, kvart över sju kom mamma in och frågade om jag var vaken, vilket jag inte var. när jag tittade på klockan fick jag panik. bussen skulle gå om en kvart så det var bara att hoppa upp ur sängen. jag hann klä på mig, platta håret och borsta tänderna :) dagen gick ovanligt segt. har inte varit ett dugg effektiv i skolan idag. slutade 15.20, då tog jag bussen hem, skönt att den längsta dagen är borta!:) när jag kom hem så satte jag mig vid datorn och sen såg jag tv. har nyss läst lite ur kemiboken. labbprovet var på torsdag och inte imorgon som jag trodde;) och spanskaskiten ska jag göra på fredag. fick idag veta att jag är nära vg i musik nu:) om jag spelar tears in heaven på gitarr nästa lektion-lätt som en plätt! ;) haha
nu måste jag gå och göra nå fika. det som jag har ätit idag är frukost på uppis, tre köttbullar och en macka då jag kom hem.. jag dör, är jävligt hungrig.

puss/hk

Det måste komma något bra ur allt

det gick ändå hyffsat med pluggandet:) har dock inte pluggat till nu. har sett på wipe out:) haha, fan vad jag garvade! sen har jag legat i soffan och sett på tv samtidigt som jag läste lite ur kemiboken;) hehe. och jag tänker it berätta om boken imorgon, gör det på tisdag eller fredag ist!=) det känns som att jag har jävligt mycket i veckan. labbprov i kemi på tisdag(går dock inte att plugga så mycket till det), soprov på fredag och dendär spanska saken. aja, får se hur det går.
nu ska jag gå och duscha och sen ska jag sova:)

puss/hk

It's hard to see the pain behind the mask

det var riktigt roligt igår:) vi åt hembakad pizza, såg tv, sjöng singstar och hade allmänt kul=) halv nio så släckte vi ner hela huset och tände ljus, mysigt:) sen satt vi bara och pratade och folk for hem då och då. jag och linn gick hem kring två. vi gick och la oss direkt;) vaknade vid elva idag. låg och väntade en halvtimme innan jag väckte linn;) vi åt frukost och sen såg vi på tv tills klockan var tre, men egentligen två, då kom mamma och hämtade mig:) for förbi johanna och lämnade madrassen som jag hade med till luleå. när jag kom hem så började jag städa mitt rum. det behövdes verkligen! har äntligen fått ut min fula hylla så snart ska vi sätta upp den nya:) men jag vet inte riktigt vart jag vill ha den..aja, får se senare hur det blir.
shit, nu måste jag gå och plugga spanska,ska berätta om en bok imorgon som jag inte ens har läst ut. haha!

puss/hk


,

sitter just nu hos josefin:) vi har ätit pizza och sen sett nå program på tv som jag it kommer ihåg vad det heter, haha. jenny satt och storgrina. det var typ om 12-13 åringar som tävlade. nånting med kidz. haha. sen har vi spelat skipbo (y) hehe. nu sitter alla och ser på tv och jag lyssnar på musik:) var på stan med johanna idag. vi fikade på kvartersbageriet och sen gick vi runt bara:) for till linn kring tre. vi har bakat våra special chokladbollar åt josse:)
ska se tv med dom andra nu:)

puss/hk


*

vaknade för en stund sedan. haha, det var tydligen linnea e som var med och åt och inte linnea h som jag trodde;) och martin var också med. det är så himla god mat på thai garden:) jag åt friterad kyckling och ris som var super! efter att vi hade ätit så gick vi till ica och köpte godis och annat. hahaha! johanna säger saker då det är som mest opassande. när vi hade varit på ica så gick erik,linnea,adam och martin till norrmalmia för att se nå grejs. jag och johanna orkade it följa så då kom vi på att vi skulle färga håret på varandra;) hehe. johanna fick lite mörkare och jag fick...... rött/blont shit. det är it så jättestor skillnad på nån av oss dock. men det är ändå kul att färga;) haha. vi gick hem och färgade håret,åt godis och såg på tv. sen när vi var klara med håret och satt och såg på tv så började johanna skaka asmycket i händerna. och jag ba: men?varför skakar du? hon ba: jag vet it, det brukar bli så ibland och då blir jag oftast sjuk sen. och jag: vad för sjuk?;o hon: magsjuka typ. hahah, jag typ shiiiit, då ville ju it jag vara kvar så jag gick till norrmalmia.. det var slut då jag kom dit så jag satte mig inne och väntade på daniel som skulle hämta mig. kom hem kring elva. satt vid datorn en stund och sen somnade jag:)
nu ska jag gå och äta frulle, sen ska jag och mamma fara och köpa gardiner åt mig och sen ska jag på stan med johannnnnaa;)

puss/hk

I can't do a love song, like the way it's meant to be

har varit på skolan idag. gode slapp dag;) hade film första lektionen, sen spanska, film, no, lunch och sen film igen=) fick sluta en timme tidigare eftersom vi inte hade någon matte;) efter att vi hade slutat så fick jag skjuts av lollo in till stan:) jag hann gå på hm och köpa en ögonbrynspenna och en flytande eyeliner och sen tog jag bussen hem=) somnade en kvart i soffan hehe=) ikväll ska jag äta på thai garden med johanna, erik, linnea h och adam:) det blir trevligt. imorgon ska jag sova hos linn efter att vi har varit hos josefin:) det kanske jag skrev i förra inlägget(?) haha
just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. jeans eller inte? mina jeanslegging är fan trasiga:s det har gått hål i dom, men jag får säga åt mamma att hon ska laga dom;);)
nu ska jag gå och rota igenom garderoben och se om jag hittar något:)

puss/hk

...

orkar it skriva långt nu:p har inte kunnat blogga eftersom datorn har varit inne på lagning igen, men jag har ändå it gjort nå intressant haha.
idag har jag varit på skolan, stannade kvar efteråt med matilda, anton och patrik och gjorde film=) for hem och sen for jag på träning typ dirket. sen duschade jag på tennishallen och sen for jag direkt in till stan=) det var vipkväll på gina så jag var där med rebecka mfl. jag köpte en klänning som jag ska ha på lördag hos josefin:) när jag kom hem så såg jag tv och sen satte jag mig här(:
sitter just nu och pratar med linn om hur vi ska göra på lördag;) ska vi cykla eller gå hem? ska jag sova där eller inte? det återstår att se;) hoho. ska gå och göra thé nu;)

puss/hk

god natt min skatt:)

haha, jag kom på rubriken helt själv! jag är så duktig på att rimma! :D har nyss kommit ur duschen och nu håller jag på att smörja in mig med body butter ;) hehe, det gick ändå ganska bra med pluggandet:) har läst igenom kapitlet och tränat på frågorna så det känns ganska bra=) imorgon är det skola och sen är det ledarutbildning tror jag;) nu ska jag gå och läsa igenom kapitlet igen, det är ju bättre att vara på den säkra sidan och kunna det mesta än att glömma bort allt tills vi har prov (vilket jag ändå kommer göra) haha

puss/hk

ångest.

det blev som jag förväntade mig, i förra inlägget så skrev jag att jag skulle plugga och ta det lugnt idag. men det blev bara att jag tog det lugnt. ååh, jag kommer få en sån ångest imorgon då jag sitter vid min bänk med soprovet framför mig och har ingen aning om vad jag ska skriva för svar på frågorna. menmen, så är livet då man är lat, haha. men jag har ändå pluggat lite på frågorna i boken;) också har jag läst typ tre sidor. haha.. förutom det så har jag sett på the hills och suttit vid datorn. just nu sitter jag och funderar på vad jag ska äta, åt bara en macka till frulle och sen har jag druckit en päronsoda som mamma hade med sig hem:) jag tror att den här helgen får vara min onyttigaste helg, jag funderar nämligen på att gå och göra varma mackor;) hehe. det får nog bli så, sen ska jag plugga lite och sen tror jag att jag ska se på wipe out eller vad det nu heter klockan åtta:) jag har köpt en red bull så pluggandet får jag fortsätta med klockan nio tror jag;)

puss/hk

*

Här är bilder från igår :)


haha, love



hehe, vi gillar tåg;);)

Just daaaaaance!

mystjejer!
alla bilder är från elin eftersom jag inte hade med mig min kamera+att det är nå konstigt då man ska föra över bilder från mobilen :s

vaknade typ elva idag:) satte mig här typ direkt, det var riktigt skönt att sova ut! idag kommer jag nog mest plugga och ta det lugnt, får se om jag hittar på något kul ikväll=) nu ska jag gå och äta frulle och se på en film tror jag:)

puss/hk

elins super sweet sixteen, det var verkligen sweeeeet;)

kvällen har jag  spenderat hemma hos elin:) vi började med att hon fick öppna alla paket;) av mig, linn, josefin, lollo, emelie och erika så fick hon en bakform som hade en lite rolig form;) haha. också fick hon kondomer(som hon ville ha av någon anledning?),  två par armand och ett par örhängen och tre par trosor:) hehe, det låter som att det var lite hon fick av sex personer, men det var dyra saker! haha. sen åt vi mat, elin hade gjort tacos och det var jävligt gott:) sen dansade vi en massa och sen har vi typ suttit och pratat och ringt till en massa jäkla folk! haha. kom hem för en halvtimme sen tror jag:) imorgon ska jag sova riktigt länge! och jag dödar den som väcker mig:) sen ska jag plugga typ hela dagen.
mamma har gått och lagt sig eftersom hon ska hämta my brothers på busstationen klockan fem typ.
nu känner jag att mina ögonlock håller på att falla ner. så nu ska jag gå och göra mig klar för sängen.

puss/hk


uppdatering+fest hos werner ikväll;) haha

jag hann inte blogga nå igår pga tidsbrist:) jag var iaf i skolan, hade nationella i engelska direkt på morgonen, läs och hörförståelse, det gick väl sådär:) sen hade vi matte, hehe. då hade jag matteprov.och inte fuska jag nå inte!haha, sen var det bara tråkiga lektioner, utom engelska där vi håller på med film;) vi är färdiga med manuset nu så vi ska börja filma nästa vecka=) slutade halv tre, då for jag, emelie, erika och lollo till stan;) vi fick skjuts av lollos madre=) då vi kom till stan så gick vi till christinaskolan för att hämta josefin:) därifrån så följde även linn med till stan;) vi gick och köpte presenter till elin:D haha, jag kan inte skriva vad vi köpte för risken finns ju att elin hinner läsa dethär innan ikväll;) hoho. sen gick vi typ runt på stan:) hhahahah! josefin är bäst på att skämma ut sig;) hehe. sen gick vi och fikade på kvartersbageriet:) gött,sen for jag hem. då for jag och mamma och köpte pizza, det var äckligt. efter att vi hade ätit så satt jag vid datorn och sen ringde johanna och bad mig komma till nå nattcafé som hon var på:) så då for jag dit, det var ganska mycket folk där, haha. vi såg what happens in vegas, grymt rolig film!;)sen lärde vi oss turkiska tror jag det var, haha. det var några flyktingpojkar där som var från typ arabvärlden:p dom var coola:D sen åkte jag hem klockan elva kanske. somnade typ direkt jag kom hem.
idag vaknade jag halv elva:) satte mig då vid datorn och sen for jag och hämtade lite kläder hos johanna=) hehe, jag rensade hennes garderob;) lånade bland annat en klänning som jag ska ha ikväll på elins super sweet sixteen;) när jag kom hem så satt jag vid datorn och nu har jag precis kommit ur duschen:)
ska gå och fixa mig nu och sen ska jag äta något, har inte ätit nå på hela dagen, haha. jag glömde bort:)


grattis elin! (bilden är från i somras då vi var i älvsbyn och väntade på tåget som skulle gå till göteborg) hehe,visst är hon söt? min elin:)

puss/hk

god natt :)

har nyss kommit ur en varm och skön dusch! sitter här inlindad i mitt täcke med min thékopp och läser lite bloggar:) imorgon efter skolan ska jag på stan med Josefin och Linn, vi ska köpa en present till Elin eftersom hon fyller år på måndag och hon ska ju ha sitt super sweet sixteen på lördag;) haha.
nu ska jag gå och lägga mig! och jag som hade tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag inte har något att plugga till. aja, nu ropar sängen på mig!

puss/hk

Don't you think it's time that you made it clear

idag steg jag upp klockan sju och gjorde mig klar. for till skolan klockan åtta och första lektionen var idrott. men jag hade inte med mig några idrottskläder eftersom jag är förkyld, men jag var ändå tvungen att vara med för att det var dans. det var ändå kul, haha:) mycket roligare med street dance än jävla vals. haha, sen hade vi so. då vi skulle ha prov, men vi lyckades övertala kicki att flytta det till måndag eftersom vi har haft så lite tid att plugga;) så då fick vi jobba med filmen ist;) sen var det matte, inge kul. sen lunch, och sen no. sen slutade vi klockan ett:) då satt jag, sara och theresa kvar på skolan och jobbade, eller dom jobbade och jag satt vid datorn;) sen klockan tre tog vi bussen till stan:) då gick vi och åt lunch på subland och sen gick vi till biblioteket för att plugga, det blev dock inte så mycket plugg för min del. hehe. tog bussen hem klockan sex, då satte jag mig vid datorn och gjorde en powerpoint presentation som jag ska ha då jag ska ha mitt speech:) är dock inte klar ännu, men det ska ändå vara klart vecka 17. haha. imorgon har vi nationella i engelska. typ läs och hörförståelse. jag är inte taggad alls. men, när är man egentligen taggad för prov? haha. just nu sitter jag och tar emot en massa bilder från folk från england och har helvetes ont i halsen:( jag tror att jag glömde mina strepsils på skolan!
nu ska jag gå och göra mig thé och mackor och kanske se någon film:)

puss/hk

I'll be there for you, wait for you, the whole night through. Good night – I love you

åååh, jag kommer totalt faila på provet imorgon! hoppas vi har en blind vikarie så man kanske kan råka se något ur boken;) jag har inte kunnat koncentrera mig på att plugga. vet inte varför, jag tror jag skippar idrotten imorgon så kan jag läsa igenom det då;) men jag hade ändå tänkt skippa den för att jag är förkyld. nu har jag iaf planer för helgen, ska till elin på lördag eftersom hon fyller år på måndag:) men på fredag har jag inga planer, var det nå i hortlax då eller inte? någon som vet?
nu ska jag gå och ta en red bull och sen ska jag försöka att fokusera på geografin kanske några timmar.jag skriver inge mer sen för jag slutar plugga då jag somnar;) haha

puss/hk


förkyld

jag kan verkligen inte koncentrera mig på att plugga då jag är såhär förkyld! idag när mamma kom hem så hade hon med sig ett paket med strepsils till mig som jag bad henne köpa:) och nezeril köpte jag i fredags men det är mindre än halva kvar redan:( kanske måste fara på stan imorgon och köpa mer nezeril. det lär ju ta slut ikväll/inatt. well, back to work!

my love!

jordgubb ska det vara!

puss/hk

Give me a reason and I wont breakdown

idag har jag varit på skolan. jag hatar onsdagar, vet inte varför.onsdagar är ju ändå slappa men just denna onsdag hatade jag iaf! jag hatade den för att vi hade först tråkig jävla musik på morgonen där vi bara satt och lyssnade på viva la vida hela lektionen eftersom våran musiklärare sa att vi skulle lära oss den på gitarr. sen gick vi till åttornas klassrum och där gjorde jag spanskaaaaa.dö. sen rast en halvtimme,sen var jag ändå gode effektiv! satt med anton och gjorde frågor i son, vi hann fan nitton frågor;) haha, sen var det lunch, äckelmat. hehhe, sen gjorde jag spanskaprovet. det gick ändå bra:) sen gjorde jag typ ingenting på sista lektionen, haha. vi skulle fylla i nån blankett om våra liv typ. satt kvar ett tag efter att vi hade slutat, var tvungen att fylla i pappret om utv. samtal. sen så fick jag nästan springa för att hinna med bussen som jag ändå missade! så då fick jag GÅ till sjukhuset. och därifrån tog jag bussen hem.
då jag kom hem satte jag mig vid datorn då jag egentligen borde plugga. sen var det middag, tacos!:))) efter maten så läste jag igenom son och sen tog jag en promenad till konsum och där köpte jag två red bull och en liten marabou=)
sitter just nu och dricker en red bull och nu ska jag fan gå och plugga! geografiprov imorgon och jag kan åssit.

förresten, jag frågade igår: vad heter du som läser min blogg?:) och två svarade och sen såg jag att det var många fler än två som hade varit in och läst men inte svarat, haha. så jag frågar igen: vad heter du som läser min blogg?:)

puss/hk

*

nu ser jag att det har minskat i antalet läsare här. så nu undrar jag:
vad heter du som läser min blogg?:)

We been together for a few years

har varit i skolan idag, seg dag. hade skidor på morgonen, jag åkte med charlotte kalla, dvs matilda johansson:) hon är jävlat kung på skidor;);) söt också för den delen!=) vi åkte sju kilometer;) hehe. sen var det typ matte, kom 20 minuter försent(Y) men agge är som hon är, kommer aldrig att sitta kvar det imorgon! fan heller. sen var det spanska, läste nån jävla bok. sen no, där vi började med elektrokemi och det suger. sen lunch,äckeljävlamat! sen engelska där vi håller på med film;) vi ska göra en parodi på program från mtv;) skriver mer om det senare.sen slutade vi, det var tänkt att
vi skulle ha muntliga nationella i svenska men kicki tyckte att vi skulle skjuta upp det;) så då gick jag till stepin och väntade på bussen. jävla kärring på bussen, typ dampade för att jag hade glömt busskortet hemma så nu är jag tydligen skyldig henne 10kr, haha. glöm det biaaatch!
ska gå och göra mig någon mat nu, tror inte att mamma är hemma men jag är inte säker! haha.är btw jätteförkyld nu:( har typ knarkat nezeril hela dagen

puss/hk

I´ll always be here for you my best friend! It hurts so much

har varit i skolan idag, for hem sen och åt och sen satte jag mig vid datorn. 20 över sex skulle bussen gå till stan, och jag missade den! så jag missade typ också halva ledarutbildningen eftersom jag GICK in till stan!usch. kom hem för ganska länge sen, skriver it nå långt idag för jag är fan inte på humör!



jag älskar dig,du vet vart jag finns om det är nå! btw, bilden är från då vi sov i du vet vems rum,= dåliga minnen!


det här är så himla tråkigt, men ni är söta ändå:) jag tänker på er båda!

nu ska jag gå och sova! skidor imorgon på morgonen.jag är inte taggad alls

puss/hk

take me to the place where you go, where nobody knows if it´s night or day

i helgen har jag varit med linn till hennes stuga=) vi har varit ute mycket, spelat mariocart(Y), sett på massssoooor med life of ryan samt degat;) i fredags då vi kom dit så var vi inne och spelade kort;) sen var det middag och sen spelade vi mariocart och såg tv resten av kvällen, vi somnade kring tolv typ:) på lördagen så kom alla och väckte oss typ tio! :O  då gick vi upp och åt frulle och sen gick vi ut och gjorde snögrottor ;) haha, sen var det lunch, och efter det spelade vi typ mario och sen for vi ut på en skidtur!:D vi åkte fan i två timmar!:o det hann typ bli mörkt:P men vi hittade hem ändå;) vi var och åkte på isen och sen så kon vi ur skoterspåret och fick åka i djupsnö x) haha, när vi kom till stugan så bastade vi och sen åt vi middag=) då var klockan typ åtta, sen spelade vi mariocart och sen såg vi min stora kärlek =) sen låg vi och pratade och såg på mtv tills klockan var tre då vi somnade:)
idag kom dom och väckte oss klockan tio typ -.- då åt vi frulle och sen gick vi ut och lekte kurragömma! yeey;) haha, man måste ta vara på tiden då man är liten och speciellt då man har lov:) haha, sen åt vi lunch och sen spela vi mariocart och sen for vi hem typ;) kom hem klockan tre kanske? då såg jag tv och satt vid datorn, sen har jag ätit middag och sen degat i soffan, haha. ska snart gå och duscha, har inte tänkt på vad klockan är, och det är fan skola imorgon!usch.
jag vill också säga lycka till imorgon bästa vän! det kommer gå bra och du har ju E med dig:) jag älskar dig<3
ska duscha nu!



haha, här vilar jag lite i snön under skidturen!;)


skidor är inte min grej tror jag:) hehe

puss/hk


uppdatering? ja.

har it bloggat på fem dagar nu eftersom datorn har varit inne på lagning och vi fick tillbaka den idag;)
på söndagen vaknade jag hos johanna, vi åt frulle och gjorde typ inget:P for hem vid två kanske.. gjorde åssit då jag kom hem, somnade halv sex på eftermiddagen;) yeey,dock skönt. på måndagen tror jag att jag var på stan med linn. köpte ingenting förutom fika på nodo:) sen tisdag.. var vi på stan då också kanske? säkert.. minns inte haha. i onsdags så var jag och linn hur hurtiga som helst! vi bestämde att vi skulle åka SKIDOR till fingerman. sagt som gjort. hehe, vi skidrade iväg typ klockan två och var hemma halv fem;);) men vi stannade ju dock där i två timmar kanske och fikade och gjorde massa filmer! HAHA! vi tänker it visa filmerna för någon! fyfan, hehe. sen var vi typ inne hos henne och sen for vi på badmintonträning klockan 18,30. det var bara jag och linn där + två killar som vi spelade dubbel mot;) höhö, vi ägde dom :) sen for vi hem till linn och bastade, då vi satt där kom jag på att jag skulle färga linns hår eftersom jag visste att hon hade en färg hemma;) haha, resultatet blev ändå sådär;) haha.. lite ljusa slingor dock:p men whatevvvaaah;> haha, sen for jag hem kring elva typ:) på torsdagen vaknade jag typ tio(?) då tog jag bussen till linn klockan elva och sen var vi typ inne tror jag. eller nä just det!! vi var duktiga och bygde en snökoja! HAHAHA, det enda som var ett minus med det var att linn aldrig ville sluta bygga för det var tråkiiiiigt. och ett annat minus var att den jäveln kastade en spade i ögat på mig. haha, fick järngrejen precis bredvid ögat så nu har jag ett rött märke där. och vem kastar egentligen spadar över en snöhög utan att se vart man kastar och utan att förvarna? jo, Linn! haha, tillslut så hade vi byggt klart så då gick vi äntligen in och gjorde typ ingenting. klockan tre kom daniel och hämtade mig, for hem och åt och packade och sen for jag på badmintonträning;) haha, det var bara jag och linn då också:) sen for jag hem och duschade och sen gjorde jag it nå typ.
idag ställde jag väckaren på 09.30(!) för att hinna upp och göra iordning allt:) ska till linns stuga snart=) måste bara hinna på apoteket och köpa strepsils+nezeril! har blivit förkyld:(
nu ska jag ringa linn och sen ska jag in till stan:)
puss/hk

uppdatering, jävlatnu

har inte bloggat sen i tisdags eftersom vi inte har någon fungerande dator hemma. i torsdags var jag i skolan och noprovet gick som skit. sen efter skolan for jag hem och sen badmintonträning :) efter den for jag hem och pluggade spanska typ hela kvällen. på fredagen var jag i skolan och sen skulle jag till tandläkaren 11.20. haha, undersökningen tog länge. men jag hade inga hål. och sen hade vi typ en lektion kvar så då kändes det på något sätt onödigt att fara tillbaka till skolan så jag gick hem till johanna och erik där det bara var erik hemma. haha, han höll på städa så då satte jag mig vid datorn. sen gick jag till stan och mötte emelie:) vi gick runt ett tag och sen for vi hem. då jag kom hem gjorde jag it så mycket och sen så gick jag till emelie=) då åkte vi bil till hemmakväll och hyrde film också hämtade vi upp någon som emelie känner från boden. haha, jag kommer ej ihåg hans namn just nu:p vi såg typ film och sånt och sen gick jag hem. somna typ då jag kom hem, haha.
idag har jag stått i kiosken på hockeyn, tjänade 500 för att stå där en match;) hehe, sen gick jag till kvantum och mötte johanna och erik för dom skulle handla. sen gick jag och johanna hem till dom och erik följde med sin mamma hem:) jag och johanna lagade mat som bestod av fläskfile och potatissallad!:) hur gott som helst;) och ben&jerrys till efterrätt!;>;> hehe, sen har vi typ it gjort så mycket..
nu ska vi krypa ner i sängen! får se hur länge det dröjer tills jag bloggar nästa gång;)

puss/hk

RSS 2.0