skolan kan dö

idag har jag varit på skolan. inte så stressig dag dock, haha. musik på morgonen och sen fria val.. också glömde jag bort att skriva engelskauppsatsen, oops. hehe, slutade 13.30 men jag stannade kvar med matilda en stund:) hon har nyss gjort matteprov och lite fusk blev det väl;) hoho.. bussen går 14.18 från step in så jag ska gå typ två;) och datorn funkar it hemma så för den som undrar varför jag it är inne på msn eller nå så är det för att den är trasig;)
nu ska jag jag gå till bussen och när jag kommer hem så ska jag plugga hela kvällen typ,prov imorgon och jag kan åssit.

puss/hk


Don't look for love in faces. It's in you, that's where you'll find kindness

har varit på skolan idag, haha.. vi hade ju spanskaprov och det gick ju då inte bra! så jag ska plugga massor till på fredag då vi också har prov i spanska;) på idrotten hade vi skidor, hehe. det var väl it så kul, men jag och matilda ägde;) vi åkte fan 6 km!hahaha. slutade 13.40 och då tog jag bussen in till stan. det ringde på min mobil då vi hade engelska och jag ville it svara eftersom vi höll på att förbereda inför np, och sen gick jag in på datorn och kollade vem som hade ringt och då var det telia;);) så då jag kom in till stan så gick jag och hämtade mobilen och sen gick jag runt lite, hittade en ny sjal på gina. den ser dock typ likadan ut som mig gamla men jag köpte den ändå, haha!:) när jag kom hem så började jag pyssla med mobilen och sen satte jag mig här:) just nu sitter jag och försöker få in musik på mobilen men det är nå cp typ :s hehe, jag är ju it så teknisk av mig så jag får be björn göra det då han kommer=)
nu ska jag klä på mig och gå på konsum och köpa red bull, jag hade tänkt ägna natten till att plugga, haha:)

puss/hk

Every night I rush to my bed, With hopes that maybe I’ll get a chance to see you

idag vaknade jag sju(!) och hade då en halvtimme på mig tills bussen skulle gå. haha, och jag som hade tänkt äta en riktig frulle men mackor och oboy, men hann jag? Nä.. haha, det var pinsamt då jag skulle gå till bussen! hahahaha, jag tänker it säga vad som hände. hoho, dagen var seg som vanligt och jag fick vara med på några deep talk;)sen efter skolan for jag till johanna:) haha, och sen tog vi bussen till stan eftersom vi är så lata. hehe, vi gick typ och åt på subland direkt och sen gick vi runt och tittade på bebiskläder! så himla söta!:)och ingen mobil hade dom fått in på telia, jag får typ damp på dom.. jag som har gått och längtat så länge och nu vet jag inte när jag får den. sen gick vi typ bara runt, sen klockan sju gick vi till ledarutbildningen som var tråkig, sen så satt vi bara och pratade :) kom hem klockan tio och då fikade jag lite och sen satte jag mig här;)
ska gå och packa nu, vi har skidor på idrotten och jag hatar det! usch, sen ska jag dricka min power king och plugga;)höhö

puss/hk

bakabakalitenkaka:)

idag steg jag upp klockan tio, då gick jag och duschade och sen for jag till munksund för att baka- inte kul. haha, vi hade för det mesta mjölkrig och sen sprang vi runt och sålde lite bröd ;) det var jag, vickan, julia, mamma och julias mamma som bakade. vi var klara typ halv fyra, eller jag var egentligen klar två men jag hade ingen skjuts hem eftersom daniel hade bilen så jag fick vara kvar längre.. när vi kom hem så satte jag mig vid datorn ;) haha. och jag längtar till imorgon då jag får min mobil!:)) hoppas bara att den har kommit! =)
ska gå och duscha nu och sen ska jag och mamma fara på några ärenden!:)

puss/hk

you'll hear me calling in your sweet dream

just nu så sitter jag och dricker thé, jag tror att jag håller på att bli förkyld igen!! :( sitter och nyser hela tiden.. jag vill inte bli sjuk nu! man missar så grymt mycket i skolan! aja, det blev inte att vi for och hyrde någon film, jag har sett på hot chick istället:)  haha, grymt rolig film;) men jag såg dock inte hela:p imorgon ska jag vara i bagarstugan från elva till två eftersom vi bakar för spanskan..
ska gå och sova nu så jag orkar upp imorgon!

puss/hk


Do you know where this is leading?

har inte bloggat på ett tag för att jag inte har haft tid. igårkväll var jag med emelie:) vi såg film hos mig och det var trevligt, vi såg sex and the city filmen och den var jävligt bra;) haha, sen idag väckte mamma mig tio för att vi skulle vara på nolia elva. vi skulle stå i kiosken för mssk p95.. det var inte kul eftersom det är så kallt på nolia plus att det är en massa småkillar som far och springer överallt.. när vi äntligen var klara vilket vi var klockan fyra så for vi och gjorde massa ärenden. vi for typ till munksund och eldade i bagarstugan för att den skulle vara varm imorgon då vi ska dit och baka för spanskan. sen for vi och handlade och sen for vi hem :)
just nu sitter jag mätt i magen efter att ha ätit girllad kyckling och potatissallad och har jävligt tråkigt. vet inte vad jag ska hitta på.. ska fråga mamma om vi kan fara och hyra någon film sen, hoppas att hon vill skjutsa mig! annars så vet jag inte vad jag ska göra resten av kvällen.
ska gå och duscha nu och sen får jag se vad som händer!:)

puss/hk

Wanna leave but I've got to stay

har varit i skolan idag, hahah. kan ju säga att jag failade rejält på matteprovet! hehe, efter skolan for jag på stan med matilda,sofia och anna:) sen missade jag 16.05 bussen så jag fick ta 16.35 istället ;) haha. kan skriva mer om min dag sen för nu ska jag gå och städa lite innan jag ska gå och möta emelie!:)

puss/hk

sovmorgon, lovely

jag steg upp tidigare än vad jag hade behövt.. jag hade ju först tänkt åka buss 08.40 men och därför steg jag upp 07.30, men då skulle tydligen björn fara kvart över nio så jag åker med han istället:) hehe, jag satt upp och pluggade till två igår och nu känner jag att jag borde klara provet=) jag läste också lite engelska och jag känner mig även ganska säker på den:) iväll kanske det blir hockey om det inte blir ändrade planer ;)
ska gå och göra mig klar nu!

puss/hk

pluggpluggplugg,du kan gå och dö

usch, nu börjar jag känna mig trött på att plugga :s har suttit med matten typ hela kvällen.. men jag har också hunnit med att läsa lite ur flyga drake, men då kom jag på att vi har ju egentligen svenska imorgon på morgonen och då har vi ju ingen eftersom vi har sovmorgon;) så då kan jag ju läsa i helgen:) haha, jag är ett geni! (y)
just nu sitter jag och dricker red bull och äter plopp :) haha, plopp är mitt favoritgodis tror jag.. efter jellybeans och salta döskallar!=) och red bull dricker jag endast för att jag ska orka plugga engelska.. imorgon ska jag på skolan och sen har jag ingen aning om vad jag ska göra på kvällen.. kommer att vara ensam hemma från att jag kommer hem från skolan till sent på kvällen eftersom alla andra är på hockey.. någon som vill hitta på något?:) hehe. jag längtar till måndag!=) för då får jag min mobil! ;) haha, då blir jag äntligen av med den jag har nu.. hehe, jag tycker fan det är skämmigt att prata i telefon eller smsa då jag är kring folk, typ på stan, på skolan, på träningen bara för att den är så jävla gammal! hahah, men det är ju dock min gamla bara för att den andra gick sönder:p haha.
nu ska jag gå och plugga engelska och sen ska jag läsa sammanfattningen i matten och sen tror jag att jag ska sova;)
tack olivia för designen! :)

puss/hk

yeeey!

fick precis veta att vi har sovmorgon till halv tio imorgon! :)) men då finns det ju vissa som retar en med att den personen har sovmorgon varje måndag och onsdag, haha. och jag stör mig på att vi typ aldrig har det! :o har tagit en liten paus från pluggandet.. är snart klar med matten, sen är det bara svenskan och engelskan kvar! (Y) men jag har ju mina red bull :) och nu gör det ju inget om jag är uppe extra länge eftersom vi har sovmorgon ;) men jag kommer ju typ plugga hela kvällen och då kommer det nog gå lite bättre imorgon på provet hoppas jag:) just nu väntar jag på att mamma ska komma hem för att jag behöver lite hjälp med matten..
aja, ska gå och läsa svenska nu :)

puss/hk

red bull ger dig vingar, typ:)

har nyss kommit hem från konsum:) det blev att jag köpte två red bull, plopp och en minipizza ;) ikväll blir det att plugga stenhårt! matte är verkligen inte min starka sida.. jag ska också skriva klart engelska uppsatsen imorgon på skolan så jag måste plugga lite på det också. plus att vi ska ha läst 100 sidor till imorgon i flyga drake och jag har läst kanske 3 sidor av dom 100;o men det går nog ganska fort:) eftersom jag har hört att red bull ger dig viingar ;)
ska gå och äta pizzan nu och sen blir det plugg för hela slanten!


looooove.

puss/hk

i think we were right but we did it wrong

har varit i skolan idag. vi hade volleyboll på gympan:)) sen hade vi bara vanliga tråkiga lektioner.. slutade klockan ett så då tog jag bussen hem:) och hela dagen har jag gått och tänkt på att jag måste plugga stenhårt då jag kommer hem från skolan, men gjorde jag det? nej. jag satte mig här direkt.. och det suger, för jag är inte alls säker på att jag kommer klara provet imorgon eftersom jag inte har pluggat ett piss på matten:s plus att jag ska skriva klart engelskan imorgon, också ska vi ha läst ur flyga drake och det blev inte alls mycket läsning igår!;o
tror jag ska gå på konsum nu och köpa en red bull så jag orkar plugga inatt!

puss/hk

i Thought it was me and you, baby

har varit på skolan idag, hehe.. det gick ändå bättre än väntat på engelskaprovet;) men det gick inte alls bra då jag skulle skriva reflektioner om olika religioner:s jag visste inte ens att jag skulle skriva det idag och om jag hade vetat det så hade jag iaf läst igenom det.. menmen, that´s life. slutade halv två och då kom mamma och hämtade mig och linn och skjutsade oss till stan:) vi gick på stan ganska länge, och sen så skulle jag följa henne så hon fick fika på kvartersbageriet och då lovade hon att hon skulle följa med mig så jag fick äta på subland efteråt.. och då vi satt och fikade så ringde hon hennes mamma och bad henne hämta henne;s och då hade jag inte ens ätit. haha, men då for hon hem och jag gick typ runt överallt, haha. sen bad jag matilda komma till stan för att äta med mig;) och då kom hon typ kvart i fem:) pusstillmatildafördet!;) efter att jag hade ätit så masade vi oss till bion.. då var typ hela klassen redan där, för vi hade bestämt att vi skulle gå och se "i taket lyser stjärnorna" eftersom vi har läst den i klassen.. den var bra, och jävligt sorglig :( när filmen var slut så for jag hem=) har sett lite tv och sen satte jag mig här:)
ska gå och läsa flyga drake nu eftersom vi ska ha läst typ hundra sidor till på fredag och jag har inte ens börjat;o plus att vi har matteprov och engelska uppsats på fredag:O
just det! på måndag får jag min mobil!:D var på telia idag och frågade vart den kunde vara och då ringde hon typ till massa teliabutiker i stockholm och typ åre och frågade om dom hade någon att skicka:) och dom i stockholm hade bara silvriga och dom i åre hade bara röda.. så jag tog en röd:) det var ju först tänkt att jag skulle ha en svart:p men skitsamma:D

puss/hk


denna blir snart min! :)  (liten bild,jag vet)

I'll be there for you, wait for you, the whole night through. Good night! ps:I love you

sitter här med en kopp thé och rostade mackor:) har inte gjort något alls typ på hela kvällen;o bara pluggat lite och suttit vid datorn.. usch vad jag är nervös inför engelska glosprovet imorgon! :o jag känner att jag kan alla glosor nu, men imorgon när jag sitter där med provet så har orden garanterat flygit ut ur mit huvud!! sen vet jag inte om jag ska skriva om religionerna imorgon eller inte.. hoppas inte, hehe.. men engelska uppsatsen skulle då vara klar imorgon. får se hur det går=) imorgon vill jag gå på stan efter skolan men det är typ ingen som kan följa.. får se hur det blir med det ;) jag fick svar på min undran idag! det är tydligen fettisdag nästa vecka :)
nu ska jag gå och förhöra mig själv på glosorna en gång till innan jag ska sova!

puss/hk


I've been learning to live without you now, But I miss you sometimes

har varit i skolan idag.. och vi hade tydligen inte utebandy på idrotten;) tur det, eftersom jag hade tagit med mig innekläder haha! dagen segade sig fram och vi slutade 20 i två.. haha, jag hade inte engelskaprov heller, för vi skrev uppsats ist! :o som är typ hundra gånger värre än ett glosprov:O haha, men jag ska skriva klart imorgon eftersom jag var sjuk förra veckan.. och jag ska tydligen göra glosprovet imorgon också.. efter skolan gick jag ner till step in för att vänta på bussen som skulle gå 20 över två.. jag hade tänkt hinna sola lite men jag hann inte, haha. får göra det någon annan dag:) jag undrar om det finns något solarium på djupviken.. någon som vet?:) när jag kom hem gick jag en sväng till konsum och köpte lite plugg-godis;) hehe, sen har jag suttit med matten ett ganska bra tag.. och vi slapp göra det oförberedda provet idag;) vi ska typ göra det hemma istället:p haha. jag skippade träningen idag eftersom vi har så mycket i skolan just nu..
ska gå och se på film snart :)

puss/hk

take the pain out of love, and then love won't exist

sitter just nu och dricker thé:) haha, jag måste typ vara beroende ;o men jag dricker det bara på kvällarna eftersom jag sällan äter/dricker något då jag vaknar.. jag har varit på nå årsmöte, det var it så roligt, men vi fick semlor efteråt;) hahaha! kan någon svara på denna fråga: när är det fettisdag? för två veckor sen så trodde jag att det var det eftersom dom sålde semlor på uppis, och förra veckan vet jag inte varför jag trodde det, haha. och nu tror jag att det är imorgon eftersom vi fick semlor idag:) och när jag berättade det för mamma så sa hon: men? är det inte fettisdag nästa vecka?;o hehe, jag känner mig lite smått förvirrad.. och det har jag gjort typ hela dagen, det började när jag skulle fara till skolan, då råkade jag ta amandas sjal istället för min.. men båda låg ju fan på hatthyllan och dom ser typ likadana ut, haha! och sen har jag inte haft någon koll på vad vi hade för lektioner.. aja, bara det försvinner om jag får mig lite sömn:)
ska gå och läsa igenom sammanfattningen i matten nu, eftersom vi har oförberett prov imorgon, men våran lärare är ju som jag skrev i förra inlägget inte så smart.. haha! sen ska jag gå igenom engelskaglosorna ett varv och sen ska jag sova!:)

puss/hk


Sometimes I wonder if you're still here

har varit på skolan idag, har varit en ganska slapp dag, såg film på son, läste hela svenskan och sen var det typ slöjd,musik och språk och där gör man it heller så mycket:) det har varit en hyfsat bra dag, har fått höra många dåliga men också bra nyheter. hahha, våran musiklärare är coolast av alla lärare! hahahahah, vi skrattade typ hela musiken då hon rockade loss på elgitarr;);) och dansa gjorde vi också:D hehe, efter skolan for jag direkt hem och satte mig här :)
yeeeey, imorgon har vi utebandy på idrotten:)) och ikväll var det tydligen årsmöte och inte ledarutbildning som jag trodde;)
ska äta god kycklinggryta och ris till middag;)
ska gå och plugga lite matte nu eftersom vi har oförberett matteprov imorgon. haha! våran mattelärare är lite störd, hon sa typ i fredags att vi har OFÖRBERETT matteprov på tisdag..och om hon säger det några dagar innan så är det ju inte oförberett! blond kvinna!

puss/hk

Close your eyes and I'll close mine, Good night sleep tight

sitter här med mitt underbara thé:) haha, kan man bli beroende av thé på samma sätt som man blir beroende av kaffe? isf tror jag att jag är beroende!hehe, jag har nyss läst ur flyga drake eftersom jag fick veta av erika att vi skulle läsa till sidan 142 tills imorgon och jag var bara på sida 112 då hon sa det..men nu är jag framme typ=)
imorgon är det skola, sen är det hem och plugga och efter det så är det ledarutbildning klockan sju:) och jag känner att jag inte har någon koll på dagarna:o vet inte ens vad vi har för prov i veckan, eller jag vet att vi har matteprov men inge mer. (?)
ska gå och platta håret nu så blir det inte lika stressigt imorgon!;)

puss/hk


hockey!

har inte gjort mycket alls idag, bara sett tv och tagit det lugnt! har nyss duschat och nu ska jag iväg till kvarnvallen för att se på hockey med emelie:)
tack elin för designen!!!:)

puss/hk

godmorgon:)

idag vaknade jag klockan 11 vilket var mycket skönt:))idag vet jag it vad jag ska göra, någon som vill hitta på något?=)
ska äta frulle nu!

puss/hk

..

sitter med myskläder och täcke nu och läser en massa bloggar.. kul liv:) jag blev inte så mycket gladae av filmen, bara tröttare.. det ska bli skönt att få sova ut imorgon! och jag dödar den som väcker mig! efter att jag har vaknat så vet jag inte vad jag ska göra.. kanske plugga, om jag orkar.. nu ska jag fortsätta att läsa bloggar.

puss/hk


i want a candymountin!

idag har nog varit den sämsta alla hjärtans dag på länge.. vet inte varför men det känns bara så. visst, jag är nöjd över dagen men nu på kvällen så har jag varit sur typ hela tiden.det kan ju bero på att jag är jävligt sugen på godis och mamma orkar fan it skjutsa mig till ica så jag kan få mitt jävla godis!! jag har nyss sett på "tro hopp och kärlek", den var väl sådär.. inte den bästa filmen precis. det kanske också är en av orsakerna(?) att filmen inte var så bra som jag hade hoppats på.. åååh, jag vill ha godis! jävlat nu! 
nu ska jag gå och se på "the perfect man" som jag vet är bra eftersom jag har sett den förut och nu hoppas jag att jag blir på bättre humör efter att jag har sett den! man brukar bli glad av den eftersom den är så rolig och charmig:)

puss/hk


You and me together Through the days and nights, I don’t worry cause everything’s gonna be all right

idag har jag varit på stan.. jag for till stan klockan tolv och linn skulle komma dit klockan ett. jag hade turen som träffade matilda i gallerian så jag var med henne ett tag;) vi gick runt lite och sen gick vi till norrmalmia för att se lite bandy:) hennes boy spelade ju:) och när vi kom dit så såg vi många som vi kände:p haha, och några små züta 95pojkar;) hahha, sen gick jag tillbaka till stan och mötte linn och matilda blev kvar på norrmalmia. vi gick runt lite och sen gick vi och mötte alexandra :) vi sprang runt massa i stan och sen gick vi och fikade på krokodil :) älskar räkmackorna där;);) hehe. efter att vi hade fikat så var klockan typ halv fyra och linn och dom skulle fara hem så då gick jag och köpte väskan på lindex och sen gick jag till kvarnvallen och såg lite hockey :) och eftersom daniel hade bilen i älvsbyn så kunde inte mamma skjutsa hem mig så jag gick hem! usch så kallt det är ute! höll typ på att frysa ihjäl! och på vägen hem hade jag tänkt att gå på konsum och köpa nå godis men it fan var det öppet! så då gick jag hem och gjorde varm choklad istället =)
nu ska jag gå och se på film.

puss/hk

happy valentine!

idag när jag vaknade så mådde jag mycket bättre :) kan ju bero på att jag ska på stan idag med linn och jag har redan planerat allt jag ska köpa ;) jag hade tänkt att köpa en väska på lindex och en kofta på cubus:) jag orkar it bry mig om mina pengar tar slut eftersom dom aldrig ringer om den där jävla mobilen!! men jag ska typ ändå inte betala så mycket av mobilen och jag har ju också pengar på kontot så det löser sig nog:) plus att jag får barnbidraget om 7 dagar =)
idag har jag inte gjort så mycket, hehe. det kan ju bero på att klockan inte är så mycket;) jag duschade då jag vaknade och sen har jag it gjort nå mer. jag ska in till stan klockan tolv eftersom jag inte tar mig dit senare.. och linn skulle komma typ klockan ett;) jag får se vad jag ska göra ikväll
ska gå och äta frulle nu och sen göra mig klar!

puss/hk

sweet dreams baby

har inte gjort så mycket idag, bara suttit vid datorn,sett tv och sett på film.. åt tacos till middag :) och för en stund sedan såg jag på wild child. haha, rolig film:) febern har gått ner lite nu efter att jag har knarkat ipren typ hela dagen;) så imorgon blir det nog stan med linn och sen får jag se vad jag ska göra på kvällen:)

ska gå och sova nu!


puss/hk


no way!!

ååh, jag visste att jag skulle bli sjuk igen. vaknade idag med feber. och jag som trodde att den hade försvunnit! jag har iaf varit hemma från skolan idag. och jag som it ville det för nu kommer jag ha typ hundra prov nästa vecka :s aja, jag får väl se hur det går.. jag håller just nu på att ladda hem både twilight och wild child så jag får något att se på ikväll:)
ska duscha nu!

puss/hk

kallt är det! och mycket plugg.

jag skrev ett långt inlägg för ett tag sen men blogg.se är typ cp så allt försvann :s
jag tror nästan att jag håller på att bli sjuk igen. jag sitter här med två tjocktröjor och inlindad i ett duntäcke och jag fryser :o jag vill inte vara sjuk i helgen! och inte imorgon! för då kommer det bli massor som jag måste ta igen senare och det orkar jag inte.. till imorgon har jag typ 200 glosor i engelska, engelska uppsats, so-skrivning, spanskaglosor plus att vi ska ha läst typ 60 sidor ur flyga drake.. men dom där 60 sidorna har jag redan läst och spanskaglosorna pluggade jag på igår så det känns skönt:) bara tre saker kvar! yes
men jag har iaf varit och tränat och sen for jag hem, duschade, och satte mig här.. sen har jag pluggat lite engelska.
nu ska jag gå och göra thé och mackor så jag orkar plugga kanske två timmar till! kul va?:)

puss/hk


I've been waiting for you so long

idag har jag varit på skolan, kände mig mycket piggare då jag vaknade idag än vad jag gjorde igår..det var lite konstigt, jag var ändå uppe ganska sent igår.. skoldagen segade sig fram, men jag slutade dock klockan ett vilket var skönt=) då tog jag bussen in till stan, sen kom emelie till stan ungefär klockan två:) hehe, sen fuskade vi lite på bussen hem;) men det är en hemlis vad vi gjorde!! haha, jag kom hem med ett nagellack och inge mer..
nu måste jag gå och packa träningsgrejer för snart kommer björn och hämtar mig och sen ska jag på badmintonträning;)

puss/hk


förvirrad!

hahahaha! det var inte alls fettisdag idag! det är ju fan onsdag. haha, ett bevis på hur man kan blanda ihop dagarna då man är sjuk mitt i skolveckan. hehe, när jag gick till köket och frågade mamma om hon hade köpt nå semlor så sa hon vadå semlor? jag bara: men det är ju fettisdag idag.. och björn typ: men? hur är det med ditt minne? det kan ju inte vara fettisdag på en onsdag? hehe, där kan man säga att jag failade..

puss/hk

fettisdag.

haha, fult ord. fettisdag. men det är det iaf idag :) haha, jag har sett på film hela dagen idag också har jag pluggat lite:) sen ska jag nog se en till film eftersom det är nå cp med våran tv:S
nu kom mamma hem med semlor så jag ska gå och äta det nu;)

puss/hk

sjuk

idag när jag vaknade 06.45 så hade jag fortfarande feber så jag stannade hemma idag också.. sov till halv elva typ, då såg jag tv och nu sitter jag här med frukost som består av choklad och rostade mackor:) det är fan tråkigt att vara hemma hela dagarna, det finns ingenting att göra.. snart ska jag prova ladda hem twilight och se om det är bra kvalla, nej just det! våra jävla hörlurar funkar inte:S gaaah, vad ska jag då göra? aja, jag får väl lov att se nån dvd.. det är ju dock bekvämare att ligga i soffan än att sitta i datastolen och se;) någon som har ett bra filmtips på en film man kan hyra?=) just det, jag tar mig inte in till stan :S ååååååh, hejn suger!

puss/hk


So many questions, still need the answers and I wonder if I'll ever find them all

idag har jag sett på film och sovit.. såg terminator 3, den var som bra men ändå inte. sen har jag pluggat lite, eller vi läser "flyga drake" på svenskan och vi skulle läsa till sidan 80 typ till på fredag så jag läste lite idag;) vi åt kycklingsallad till middag:)))) fast det fanns it nå kyckling på coop så vi tog skinka istället;) haha.. sen har jag inte gjort så mycket, har fortfarande lite feber så jag får se om jag ska på skolan imorgon.. annars så är jag inte på toppenhumör.
ska duscha snart och sen sova!

puss/hk

.

har beslutsångest om vilken film jag ska se.

såg förresten att det var läsarrekord här igår! Yeeeeeeeahh.
nu undrar jag bara:

vad heter du som läser min blogg?:)

puss/hk


sjuuuuk.......

idag vaknade jag med feber. och det suger!! jag sov till halv tolv vilket var skönt, sen har jag inte gjort så mycket.. sitter och läser massa bloggar och letar efter ett par jeans eftersom jag är i behov av ett par.. lalalala, det är tråkigt att vara sjuk och vara hemma hela dagen. vad ska man göra då man är sjuk? vad brukar du göra då du är sjuk? typ ingenting eller vad?
nu ska jag gå och göra mig en kopp thé och sen ska jag se på film. igår då jag kom hem från skolan så såg jag att det låg en liten hög med hyrda filmer på köksbordet :)

jag hittade nyss ett par jeans på ginatricots hemsida, men det går inte att ladda upp bilden:s aja, jag gör det någon annan gång:)

puss/hk

You'll be the prince and I'll be the princess, It's a love story, baby , just say yes

idag vaknade jag sju och bussen går 25 i åtta! gode stressig morgon, men jag hann då till bussen;) dagen segade på som de flesta andra måndagar brukar göra.. hahah, rebeckaärcp;) hade ändå ganska slapp dag, vi fick se redovisningar på so:n, sen på svenskan läste vi en bok, och på slöjden så var jag ändå gode effektiv. haha, på musiken satt vi vid datorn och läste massa bloggar, sen hade vi språk och där gör man it heller så mycket,hehe=) jag hatar fan att åka buss, jag slutade 15.20 och var hemma 16.15!! det ska väl ändå inte behöva ta en timme att komma hem från skolan :o
när jag kom hem så läste jag igenom texterna som vi har prov på imorgon..
nu sitter jag och äter min godisklubba som jag köpte på marknaden:) göööööttt;) ikväll kommer jag nog mest plugga och sen kanske jag ser någon film:) har lite ont i huvudet känner jag, det bäst att jag går och gör thé nu! det hjälper oftast mot allt!

puss/hk

Dreams will enfold you, In each one I'll hold you, Goodnight sweetheart

har nyss druckit thé;) älskar det typ.. jag upptäckte också att klockan var för mycket för att se på film, så jag satte mig med engelskaglosor ist.. jag hatar skolan, usch! imorgon är det dock en ganska slapp dag, ska ha mjukiskläder tror jag=) och idag när jag kom hem så har mamma städat hela mitt rum!! till och med i garderoben! :) och det är jag glad för, därför det behövdes verkligen.. men nu saknas bara korgarna som jag ska ha i garderoben för att ha typ sockar och sånt i..
men nu ska jag gå och packa upp resväskan och sen ska jag sova, är grymt trött! mina kusiner väckte mig halv nio vilket inte var så roligt!

puss/hk


I feel like laying you down On a bed of sweet surrender

har inte suttit vid datorn nu eftersom jag har varit borta..
i fredags var jag i skolan och sen när jag hade slutat så for jag direkt till jokkmokk:) hahaha! jag failade rejält på bussen.. bussen som gick från skolan var it stan typ kvart över tre och bussen till jokkmokk skulle gå typ 25 i fyra.. så då tänkte jag hinna på stan en snabbis för jag var tvungen att köpa örhängen (för att jag är klantig och tappade ett i duschen). och när jag köpt örhängena så ser jag att klockan är 27 över så jag börjar småspringa till busstationen.. haha, och då står det massa folk och väntar på lulebussen.. så jag tänkte att jag hade hunnit;) sen stod det på dendär saken att bussen skulle gå 20 i.. och då står det luleå 14 på bussen så jag tar det,, men då märker jag sen att den bussen går igenom byarna typ norrfjärden och rosvik så jag går och frågar chaffisen när vi är i lule och han säger tio i fem,, jag får typ panik då och ringer björn och frågar när bussen går från lule till jokkmokk och han säger kvart i fem.. så jag typ shit! så jag säger till busschaffisen att jag tagit fel buss och han var då tvungen att ringa den andra bussen och be den vänta på mig.. hahah, sen när jag kommer till luleå så står det en enda buss och väntar på mig.. hehe, jag var själv i en hel buss och han skjutsar mig då ikapp den andra bussen som typ väntade i boden.. hahaha! det var pinsamt:P
när jag kom till jokkmokk så mötte elisabeth mig på busstationen:) vi gick då till farmor där kristina också var=) haha, vi flummade oss hela kvällen typ:)
på lördagen gick vi på marknaden och sen var vi hos farmor på kvällen:) hehe, elisabeth och kristina sov också hos farmor hela helgen;) och roligt var det! haha, förutom då dom väckte mig typ halv nio på morgonen -.-
idag så väckte elisabeth mig halv nio-.- då åt vi frulle och sen var vi inne:) typ klockan två gick jag och elisabeth ut med hundarna;) sen gick bussen hem typ klockan fem.. hahahaha, jag satt med johan lindroth på bussen och han pratar så himla mycket!! haha. kom hem typ halv tio.
och imorgon är det tråkskola-.- sen vet jag inte vad jag ska göra, måste säkert plugga eftersom jag har engelskaprov på tisdag..
nu ska jag gå och göra thé och sen se någon film:)

puss/hk


There's nothing I could say to you, Nothing I could ever do to make you see What you mean to me

idag har jag varit på skolan. vi hade nationella i svenska på morgonen och det gick väl sådär..jag kan inte skriva saker, typ krönikor och sånt, men jag får se resultatet sen;) vi satt och skrev från 8.30-10-30, sen var det rast till 11.00 och då skrev vi till 11.40, då hade vi lunch och sen en slapp nolektion och sen slutade vi ett;) fick springa till bussen, och det var inte kul!!! jag hatar vintern! usch, jag trodde jag skulle förfrysa fötterna, jag hade fan sommarskor;o haha, imorgon blir det nog varma uggs för min del!;) hehe. det var lika kallt i stan också! jag gick själv eftersom inte så många andra hade slutat, jag köpte mig ett svart brett pannband, haha.. jag ska ha det som mössa i helgen;> for hem typ tre..sen for jag på badmintonträning kvart över fyra.. haha, den var som ändå ganska slapp.. då jag kom hem så duschade jag och nu sitter jag här med en kopp chai-thé som vanligt;)
snart ska jag packa resväskan, ska till jokkmokk imorgon direkt efter skolan.. och jag ska bo hos farmor så jag kommer inte kunna sitta vid datorn för hon har inge internet.. och imorgon har vi so-redovisning : o! och jag ska vara nån jävla muslim, hahah! nu måste jag gå och träna inför denna redovisning och sen ska jag se på film tror jag:)

puss/hk

I wish I could know the thoughts in your mind

idag har jag varit på skolan. slapp dag, vi hade ingen lärare första lektionen och sen andra så gjorde vi it så mycket, vi slutade 11.20 ;) men eftersom bussen till stan gick 11.16 så fick jag och matilda gå tidigare;);)
gick på stan med linn. först gick vi till christinaskolan och var där ganska länge, haha. vi hälsade på elin,josse och alla andra:) haha, sen var vi också med ett tag på deras hklektion, inte så kul.. sen gick vi och åt lunch på subland =) sen gick vi runt massa på stan, jag köpte ett par skor och en penna;) haha, var tvungen att köpa pennan eftersom vi har nationella imorgon och ska sitta och skriva tre timmar: ) linn köpte ett par stövlar som var mycket fina ;) haha 
jag åkte hem med daniel typ klockan fem. då såg jag tv och sen typ sju for vi på hockey. där träffade jag emelie och hennes pappa så jag såg med dom;)  sen for vi och handlade lite, jag köpte en dricka och nå mer till imorgon på provet:)
sen har jag inte gjort så mycket mer idag.. usch,jag vill it ha nationella! :o jag kan verkligen inte skriva typ krönikor.
nu så faller mina ögon ihop så jag ska lägga mig och sova nu!
såg förresten att det var läsar-rekord här på bloggen idag:) YEEEY! haha

puss/hk

god natt:)

haha, det blev att jag såg på hide and seek iaf:) mamma skulle it se så jag fick välja själv ändå, hehe.
imorgon ska jag på skolan och sen slutar vi 11.20 så då ska jag och linn på stan och äta lunch:)
ska duscha nu och sen ska jag sova!

puss/hk

You never gave us a chance to be

det där med pluggandet gick inte så bra.. jag skrev ungefär ett a-4 innan jag blev distraherad av tvn som såg så mycket roligare ut.. men jag tror ändå att det räcker det jag har skrivit, vi ska ha redovisning på fredag och imorgon hade vi tänkt träna på redovisningen.. jaja, får se sen:)
nu sitter jag här med en kopp chai-thé och lyssnar på musik. ska snart gå och se tv, men jag har beslutsångest! jag vet inte om jag ska se hide and seek eller accepted. båda är bra har jag för mig.. och båda börjar klockan nio.
jag får se vad mamma vill se så blir det inte lika svårt :) ska gå och göra mer thé nu innan filmen börjar!



vilken ska jag se?




puss/hk

There's many things I wish I didn't do

idag har jag varit i skolan. vi hade nationella prov i svenska på morgonen och det sög, det enda som var bra med det var att vi slapp idrotten ;) haha, det gick inte bra på provet! vi fick även tillbaka no-proven som jag inte blev nöjd över resultatet.. slutade 13.40, då for jag direkt hem :) var hemma typ 14.40 eftersom det är så konstiga busstider ;o
ska gå och skriva om islam nu, får se vad jag ska göra ikväll:)

puss/hk

haha,skillade brudar!;)

har nyss kommit hem, har varit och ätit tacos:) det var nice;) hahahah, jag failade rejält i hissen idag!
då började det med att jag och johanna var rädd för en hund som var längst ner i trapphuset, och johanna bor en trappa upp så vi tog hissen pga denna hund. när vi klev in i hissen så tröck johanna på ettan och jag på sjuan bara för att se vad som hände. hahah, när vi kom ner så gick johanna ut ur hissen och jag upptäckte att jag hade tappat min vante i hissen, jag böjde mig ner för att ta upp den då jag märker att hissen börjar fara uppåt :o hahahaha, då åkte jag iväg till sjunde våningen, när jag var uppe så ringde jag johanna för att fråga vilken jag skulle tycka på för att komma ner. när jag tröck så åkte den bara ner en våning tills den stannade, sen en till och stannade, och jag typ wtf? haha, sen så kom jag till slut ner, hahahha.. tjejen som satt vid hunden stirrade på mig då jag kom gapflabbande ut ur hissen, hahahah! johanna hade blivit tvungen att gå ut för att hon skrattade så mycket xD hahhh, sen skrattade vi hela vägen.. fyfan!
haha, sen drog vi upp massa minnen, haha. typ som när vi åkte moppe till bergsviken och då kör mamma förbi oss på e-4an och hon ser att det är vi, och jag fick inte ens åka moppe med johanna på den tiden, hahahah! pinsamt. sen har vi varit med om massor, men jag orkar it skriva allt xD
ska gå och skriva lite om islam nu och sen ska jag sova:)

puss/hk

Daydreamin' in class and your on my mind again

har varit i jokkmokk med skolan idag, det var inte särskilt kul. var hos farmor typ hela tiden och fikade varm choklad:) sen gick jag till museét. det var inte heller så kul, när det var åtta minuter tills bussen skulle gå hem så ville jag ha brända mandlar! då drog jag med mig emelie till marknaden så jag hann köpa :D hahaha, vi höll dock på att missa bussen, men carro såg oss så hon bad bussgubben stanna och plocka  upp oss xD hahah. det gick gode fort att åka hem ;) 
jag for direkt till johanna och erik, vi ska äta nu!


dömjena sötisarna lagade maten;) haha

puss/hk

tell me you need me and i will stay

det blev ingen hockey för min del idag:) jag sov till halv tolv idag och det var riktigt skönt! när jag vaknade så duschade jag och sen har jag sett på film:) jag hann även med att skriva lite so, har redosvisning på torsdag om islam..
jag har just nu ingenting att göra, väntar på att linn ska komma hem från skellefteå. ska fråga om hon vill följa på step in, vilket jag inte tror att hon kommer orka eftersom hon kommer hem från en badmintontävling. men jag tror jag far själv om ingen annan vill följa;) känner för att träna eftersom jag missade hockeyträningen i fredags..
nu ska jag gå och kolla om jag har nå varma kläder hemma eftersom vi ska till jokkmokks marknad imorgon med skolan.

puss/hk


RSS 2.0